Välkommen till vår supportsida

Vi har samlat dom vanligast frågorna och svaren här.
Ifall du fortfarande har några frågor vänligen Skapa ett supportärende.

Så fort du genomfört betalningen så påbörjar vi leveransen av din beställning. Du kan enkelt se status på din beställning genom att klicka på länken i mejlet du fick av oss strax efter beställningen gjordes.

Så fort du genomfört betalningen så påbörjar vi leveransen av din beställning, det kan ta upp till 3 timmar innan kommentarerna levereras. Du kan enkelt se status på din beställning genom att klicka på länken i mejlet du fick av oss strax efter beställningen gjordes.

Så fort du genomfört betalningen så aktiveras dina autolikes. Därefter så kommer du att få likes på dina bilder du laddar upp inom 15 minuter. Du kan enkelt se hur många uppladdningar du gjort genom att klicka på länken i mejlet du fick från oss vid beställningen för att följa statusen på dina autolikes.

Så fort du genomfört betalningen så påbörjar vi leveransen av din beställning. Du kan enkelt se status på din beställning genom att klicka på länken i mejlet du fick av oss strax efter beställningen gjordes.

Om du vill att ditt Instagram-innehåll ska ses av så många människor som möjligt måste du samla fler likes. Det är det enda sättet att få exponering för din Insta-sida och vinna popularitet. Men det är en mycket tidskrävande uppgift som kräver mycket ansträngning, kvalitetsinnehåll och följare. Försök istället att få likes från foljare.se. Vi kommer att leverera likes på din sida direkt och du kommer att se ditt konto växa omedelbart.

foljare.se strävar efter att ge dig bästa möjliga service. Vi erbjuder 24 timmars support och garanterar leverans av högkvalitativa tjänster till ditt Instagram-konto. Om din Insta-sida kräver ett anpassat paket, skapar vi gärna ett för dig. Allt du behöver är att kontakta oss.

Om du vill få en större exponering av ditt innehåll på Instagram eller förbättra försäljningen online på ditt konto, bör du definitivt överväga att köpa likes, visningar och autolikes hos foljare.se

Ja, det kan du verkligen. Vänligen kontakta oss direkt så ordnar vi ett specialpaket för dig.

Kontakta oss

Ditt meddelande kommer att placeras i ett supportsystem och svaras av vår supportpersonal så snart som möjligt.